Cosul meu:

0produs(e)
Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

0

alger-business.ro

Termeni si conditii

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Alger Business SRL  isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. 
Accesand pagina Termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

CUM CUMPAR?
Comenzi Online

Pasul 1: Daca aveti cont pe site, este nevoie doar sa va autentificati, cu user si parola apoi incepeti cumparaturile. In cazul in care nu aveti un cont deja creat dureaza cateva minute sa creati unul, apoi va puteti continua cumparaturile.

Pasul 2: Alegeti produsele. In cazul in care cautati un produs anume este indicat sa folositi optiunea de cautare din partea de sus a site-ului.

Pasul 3: Adaugati in cos produsele si finalizati comanda. Fiti atenti sa comandati culoarea, marimea sau cantitatea dorita, acolo unde este cazul. Tot aici puteti sa vizualizati cosul de cumparaturi, sa il actualizati sau sa il anulati. Alegeti adresa de livrare. Daca adresa de livrare e diferita de cea de facturare, mentionati acest lucru. La fel si in cazul in care factura se face pe persoana juridica.

Comanda telefonica
Orice comanda se poate realiza si telefonic, de luni pana vineri, intre orele 09.30 - 18.00

Numerele de telefon la care puteti face comanda sunt: 0731.221.629 sau 0720.022.658;

Comanda prin E-mail

Comanda prin email se face trimitand toate datele necesare pe adresa de e-mail a reprezentantilor de vanzari : numele produselor, cod, culoare, marime (atunci cand e cazul), cantitate, datele personale: nume, prenume, adresa de livrare completa (strada, numar, bloc, scara, etaj, localitate, cod postal), adresa de facturare, telefon. Veti primi un e-mail de confirmare pentru primirea comenzii.
 Pentru comenzile mai mici de 500 RON se adauga transport 15 RON.

Plata la livrare:
Produsele ajung direct la destinatia dvs prin curierul nostru, Fun Curier . Prin acest sistem ramburs, dvs veti plati curierului suma corespunzatoare comenzii in momentul livrarii produselor.

Plata cu ordin de plata:

Plata prin ordin de plata se face catre:
S.C.Alger Business SRL , str. Baia de Arama, nr 1, Bl B Ap 117,  sector 2, Bucuresti
J40 /8701/2003; RO15545260;
Tel fix : 0372787856 ;  FAX : 0372875047
Mobil: 0731221620 / 0720022658 / 0720022653
E-mail: sales@alger-business.ro ; office@alger-business.ro


DECLINAREA RESPONSABILITATII

SC Alger Business SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. Datorita volumului mare de informatii, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca Alger Business SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Imaginile produselor sunt prezentate pe website cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

GARANTIA PRODUSELOR

Garantia produselor  noi este de 12/18/24 luni. Garantia produselor Second Hand  sau cea a serviciilor este de 3 luni.  
Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. 

Aboneaza-te la newsletter
Urmareste-ne pe
WhatsApp